KSO’dan ‘Mobil’ Atak

KSO’dan ‘Mobil’ Atak
Konya Sanayi Odası’nda 200’e yakın ülkeye ihracat yapan, dünyanın pek çok coğrafyasına iş gezileri düzenleyen Konyalı sanayicilerin işlerini kolaylaştıracak, KSO Mobil Uygulamasını hayata geçirdi

Konya sanayisi üretim kalitesi ve çeşitliliği ile her geçen gün büyürken, Konya Sanayi Odası (KSO)’da 200’e yakın ülkeye ihracat yapan, dünyanın pek çok coğrafyasına iş gezileri düzenleyen Konyalı sanayicilerin işlerini kolaylaştıracak, oda faaliyetleri, sektörel gelişmeler ve etkinliklerden anında haberdar olmalarını sağlayacak KSO Mobil Uygulamasını hayata geçirdi.

KSO üyelerine ürünlerini daha etkin tanıtma imkanı da sunan mobil uygulama hakkında bilgi veren KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, akıllı telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bu uygulama ile KSO üyelerinin artık müşterilerine de daha yakın olacaklarını vurguladı.

“KSO, ÜYELERİ İLE DAHA ETKİN İLETİŞİM KURUYOR”

Geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen KSO Mobil Uygulamasının, üyelere iletişim kolaylığı sağladığını anlatan Kütükcü, “Sanayicilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve firmalarımızın tanınırlığını arttırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu mobil uygulama ile üyelerimiz oda faaliyetleri, etkinlikleri ve sektörel gelişmelerden anında haberdar oluyor. Firmalarımıza ürünlerini dünyaya daha iyi bir şekilde tanıtma imkanı da sunan KSO Mobil Uygulaması, aynı zamanda müşterilerin Konyalı firmalarımızın adreslerini harita üzerinden bulmalarına imkan veriyor” şeklinde konuştu.

KSO üyelerine mobil uygulamayı daha yoğun kullanmaları çağrısında bulunan Başkan Kütükcü, isteyen herkesin bu uygulamayı Google Android Market ve Apple AppStore’dan veya www.kso.org.tr adresinden indirebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.