KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan, üyelerine internet sitesinden yararlanma çağrısı

KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan, üyelerine internet sitesinden yararlanma çağrısı
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelerin odanın internet sitesi üzerinden sürekli alabilecekleri hizmetlere...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelerin odanın internet sitesi üzerinden sürekli alabilecekleri hizmetlere ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, odanın internet sitesinde 41 meslek komitesine ayrı ayrı etkinlik sayfaları hazırladıklarını belirterek, üyelerin bu sayfalar aracılığıyla faaliyetlere, sektörlerle ilgili haberlere ve etkinliklere ilişkin bilgilere ulaşabileceklerini bildirdi.
Odanın "www.kayserito.org.tr" adresindeki internet sitesinden üyelerin rahatlıkla faydalanabileceği ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti:
"Sitede 'Sıkça sorulan sorular', 'Hukukçularımıza sorun', 'Kariyer merkezi', 'Online belge hizmetleri' ve 'KTO üyelerine indirim sağlayan kuruluşlar' başlıklarında da bölümler bulunuyor. Üyelerimiz bu bölümleri kullanarak kolay şekilde belge ve bilgi temininde bulunabilirler. 'Online eğitim' başlığında ise 21 ayrı konuda 21 ayrı başlıkta eğitim sunumları bulunmaktadır. Görüntülü eğitim programlarına katılım sağlayan üyelerimiz, talepleri doğrultusunda katılacakları sınavların ardından sertifika sahibi de olmaktadırlar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.