KTO Başkanı Öztürk, Seydişehir’de

KTO Başkanı  Öztürk, Seydişehir’de
KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Seydişehir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti. MÜSİAD Seydişehir...

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Seydişehir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

MÜSİAD Seydişehir Başkanı Yasin Camcı, Tecrübe Paylaşımı konulu program çerçevesinde katılımcılarla istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Camcı, "Bizler yatırımcılar olarak önemli çalışmalarımız var. MÜSİAD olarak edindiğimiz tecrübelerle insanlarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuz bilincindeyiz" dedi.

KTO Başkanı Öztürk ise sanayicilerin faaliyetleri ve hedefleri, dünyada yaşananlar ve son gelişmeler ışığında Seydişehir sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirti.

Programa, KTO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Doğru, Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Beyşehir Sanayi Odası Salih Gül ve MÜSİAD Seydişehir üyeleri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.