KTO'dan Kayserispor'a destek çağrısı

KTO'dan Kayserispor'a destek çağrısı
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, Kayserispor’un Cumartesi günü oynayacağı Medicana Sivasspor maçında tüm Kayserililerin stadı doldurması çağrısında bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un Cumartesi günü oynayacağı Medicana Sivasspor maçında tüm Kayserililerin stadı doldurması çağrısında bulundu.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri’nin ticaret ve sanayinin yanı sıra turizm, sağlık ve spor alanlarında da Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan KTO Başkanı Hiçyılmaz, Kayseri’nin marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Kayserispor'un şehrin önemli karkalarındoan biri olduğuna dikkati çeken Hiçyılmaz, "Kayseri’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan Kayserispor’un gelecek sezonda da Spor Toto Süper Lig’de şehrimizi temsil etmesi her kesimin olduğu gibi bizim de beklentimizdir." ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü Medicana Sivasspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kayserispor’un seyirci desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Kayserispor Kulüp Başkanı Sayın Recep Mamur başta olmak üzere teknik kadro ve futbolcularımızın bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve inançlı olduklarını biliyorum. Bizler de tüm Kayseri olarak Kayserispor’un yanındayız. Çağrımız, Kayserililerin cumartesi günü Kadir Has Stadını doldurması ve desteğini esirgememesidir. Bu destek, emeğini esirgemeyen kulüp yöneticilerimiz ve futbolcularımız başta olmak üzere Kayseri’ye yapılacaktır."

Açık hava reklamları yoluyla Kayserilileri Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Kayserispor’a destek olmaya çağırdıklarını da vurgulayan Hiçyılmaz, Kayseri insanının bu yöndeki çağrılara kayıtsız kalmayacağına inandıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.