KTÜN’de “Dokuz Tip Mizaç Modeli” Anlatıldı

KTÜN’de “Dokuz Tip Mizaç Modeli” Anlatıldı
Mizmer Danışmanlık Genel Koordinatörü Özden Cengizoğlu, Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin (KTÜNSEM) konuğu olarak katıldığı programda, “Dokuz Tip Mizaç Modeli”ni anlattı.

Cengizoğlu, başta iletişim kurma, liyakati anlayabilme, mizaçtan çıkarımlar yapabilme gibi konularda sunum gerçekleştirdi. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda düzenlenen programa, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı ve KTÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kuş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur, akademik personel ile öğrenciler katıldı. Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı ve KTÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kuş, programın açılışında yaptığı konuşmada, önemli bir eğitim çalışmasında bir araya geldiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Cengizoğlu, öğrencilerin sosyal beceri ve insan ilişkilerini destekleme, bireylerin çalışma yaşamının yanı sıra aile ve sosyal yaşamlarında bireysel farklılıkların önemine dair farkındalıklarını artırmanın amaçlandığı eğitimde, mizacın; doğuştan gelen, hayat boyu değişmeyen karakter ve kişiliğin yapısal zeminini oluşturan özellikleri kapsadığını ifade etti.  Dokuz Tip Mizaç Modelinde yer alan mizaç tiplerini (kusursuzluğu arayan, duyguları hissetmeyi arayan, hayran olunacak kendilik imajı arayan, duyguların anlamını arayan, bilginin anlamına ulaşmayı arayan, entelektüel dinginlik arayan, keşfetmenin hazzını arayan, mutlak güç arayan, fiziksel konfor arayan) anlatan Cengizoğlu, başta mizaç, iletişim kurma, liyakati anlayabilme, mizaçtan çıkarımlar yapabilme gibi konularda sunum gerçekleştirdi.

ktun’de-“dokuz-tip-mizac-modeli”-anlatildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.