Küçük Buse annesiyle buluştu

Küçük Buse annesiyle buluştu
Başkentteki terör saldırısında yaralanarak farklı hastanelere kaldırılan anne Şenay ile 4,5 yaşındaki kızı Buse Şenses bir araya geldi- Anne Şenses'in tedavisine, artık kızıyla Başkent Hastanesinde devam edilecek

ANKARA (AA) - YEŞİM SERT KARAASLAN - Ankara'daki terör saldırısında yaralanarak farklı hastanelere kaldırılan anne Şenay ile 4,5 yaşındaki kızı Buse Şenses buluştu.

Başkentteki terör saldırısında yaralanan 4,5 yaşındaki Buse'nin farklı hastanede tedavisi yapılan annesi Şenay Şenses, Başkent Hastanesine nakledildi. Böylece anne ile kızı, 2 gün sonra ilk kez bir araya geldi.

Hastane Başhekimi Adnan Torgay, Buse'nin son durumu hakkında AA muhabirine bilgi verdi. Tedavinin sürdüğünü dile getiren Torgay, "Gelişmeler olumlu. İlerleyen saatlerde bir açıklama yapacağız" dedi.

Saldırı sonrası kaldırıldığı Güven Hastanesinde anne Şenay Şenses'e gerekli müdahalelerin yapıldığını kaydeden Torgay, kızıyla bir arada bulunmasının çok daha iyi olacağı düşünülerek, annenin bugün Başkent Hastanesine nakledildiğini söyledi.

Anne Şenses'in kızını gördüğünü bildiren Torgay, tek isteklerinin Buse ile annesinin bir an önce sağlıklarına kavuşarak taburcu edilmesi olduğunu ifade etti.

Güven Hastanesi yetkilileri de anne Şenses'in hastaneye geldiği günden bu yana sürekli kızını sorduğunu ve onu çok merak ettiğini anlattı.

Anne Şenses'in tedavisi, artık kızıyla Başkent Hastanesinde devam edecek.

Kreşten sonra annesiyle Genelkurmay Başkanlığının servis aracına binen Buse, terör saldırısında kafası ve gözünden yaralanmış, yaklaşık 8 saat süren operasyon sonrasında uyutulmuştu.

Hastane Başhekimi Torgay, Buse'nin görme kaybı olup olmadığının uyandırılıp gerekli testlerin yapılmasından sonra netlik kazanacağını belirtmişti. Torgay, küçük kızın bugün uyandırılmaya çalışılacağını açıklamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.