Küçük Mert'in son anları saniye saniye kamerada!

Küçük Mert'in son anları saniye saniye kamerada!
Kars Emniyet Müdürlüğü, kaybolduktan sonra cesedi eski bir tabyanın içinde bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan son görüntülerini basınla paylaştı.

MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarından derlenen görüntülerde, Faik Bey Caddesi'ndeki amcasının iş yerine yemek bırakan Mert Aydın'ın buradan çıkıp bir süre yürüdükten sonra yolun karşısına geçtiği görülüyor.

Digor Pazarı mevkisine geçerken koştuğu ve zıpladığı görülen Aydın'ın daha sonra Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ayrılan yolda kırmızı bir araca ön kapıyı açarak bindiği görülüyor.

 

MERT'İN AİLESİNDEN POLİSE TEŞEKKÜR

Katil, küçük Mert'le nasıl tanıştı?

İŞTE O KATİLİN TÜM FOTOĞRAFLARI

POLİS KATİLİ NASIL YAKALADI? İŞTE TÜM DETAYLAR!

Yol boyunca çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca da görüntülenen araç, Ardahan yolunda bir süre gittikten sonra kayboluyor.

Görüntülerde araç olaydan sonra yol üzerindeki bir benzin istasyonuna uğrayarak yakıt alıyor ve yıkamaya giriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.