KÜ'de kariyer ve girişimcilik zirvesi

KÜ'de kariyer ve girişimcilik zirvesi
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi" düzenlendi.Hukuk Fakültesi Kocatepe...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi" düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Kocatepe Salonunda düzenlenen zirveye Anadolu Ajansı (AA) Yeni Medya Haberleri Editörü Türker Çeltik ve Finans Direktörü Seyfi Yıldız katıldı.

Çeltik, burada yaptığı konuşmada, 2000 yılında üniversite öğrencisi olduğunu o yıllarda kendisinin de kariyer günleri zirvelerine çok katıldığını söyledi.

Mesleki olarak çok çaba harcadığını Çeltik, "Öğrencilik yıllarımda çok zorluklar çektim. Ancak hedeflerimden hiç sapmadım. Sizler şimdi kendinize büyük hedefler koymanız gerekiyor. Ondan sonra ısrarcı şekilde bu hedeflerin peşinden koşmanız gerekiyor. Tabi ki zor olacak ama o hedefe geldiğinizde hayatınızın çok anlamlı olduğunu göreceksiniz. AA şuanda dünyada ki sayılı ajansları arasında. Bizde burada çalıştığımızdan dolayı gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenci konseyi tarafından Çeltik'e, plaket verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.