Kulluk ve Aksoy’un ekibine dev takviyeler

Kulluk ve Aksoy’un ekibine dev takviyeler
Atiker Konyaspor'da kulüp yönetimine talip olan isimlerden Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy; güçlü bir yönetim kurulu listesi için mesaiye yoğun bir şekilde devam ediyor. İşte ekibin kadrosuna dahil ettiği yeni ve güçlü isimler...

Atiker Konyaspor’da 8 Haziran’da yapılacak olan genel kurul öncesi yönetim kurulu aday listeleri şekillenmeye devam ediyor. İddialı bir ekiple delegenin karşısına çıkmaya hazırlanan Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy’un öncülüğündeki grubun yönetime transferleri devam ediyor.

Daha önce Okay Tınkır ve Abbas Kılınç gibi isimleri yönetim listesine dahil eden Kulluk ve Aksoy; Konyaspor’un İstanbul’daki en önemli güçlerinden birisi olan ve geçmiş yıllarda başarılı bir şekilde yeşil-beyazlı takıma hizmet veren Kudret Fikirli’yi de yönetim kadrosuna dahil etti.

Yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olan heyet bununla birlikte Konya sanayisinin dev isimlerini ekibe dahil etmeye devam ediyor.  Orta Anadolu Un Sanayiciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Arı Un Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yılmaz ile başarılı girişimci Enes Ünlüer de tercihini Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy’un ekibinden yana kullandı. Liste çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek. (www.pusulahaber.com.tr / ÖZEL HABER)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum