Kulübün 36 gününü çöpe attılar

Kulübün 36 gününü çöpe attılar
Konyaspor yönetimi, ilk toplantıyı zorunlu olarak 16 gün sonraya belirledi. Yönetim, bu toplantının ertelenmesi halinde; kendi iradesinde olmasına rağmen bir 10 gün daha ileri tarihe attı

Atiker Konyaspor taraftarı, geç alınan genel kurul kararına tepkilerini sürdürüyor. Bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Konyaspor’un, neden Fenerbahçe maçının sonrasında böyle bir karar aldığı tartışma konusu oldu. Tarihler arasındaki bol keseden günler, sayısal olarak azınlıkta olan delegelerin başkan seçimini 36 güne yaydı.

36 GÜNÜ ÇÖPE ATTILAR

Konyaspor, 13 Mayıs’ta oynanan Osmanlıspor-Beşiktaş maçıyla ligde kalmayı garantiledi. Fakat yönetim, yapılanmaya gidileceğini bile bile genel kurul kararını 10 gün sonra; 23 Mayıs’ta aldı.

Bununla birlikte ilk genel kurul kararı zorunlu bir şekilde 16 gün sonra, 8 Haziran olarak belirledi. Fakat ilk genel kurulun ertelenmesi durumunda ikinci genel kurul için 10 gün ara verilmesi; toplamda harcanan zamanı 36 güne çıkardı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum