Kulu’da "Haydi Bil Bakalım" yarışmasının finali yapıldı

Kulu’da "Haydi Bil Bakalım" yarışmasının finali yapıldı
Konya'nın Kulu ilçesinde "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışması gerçekleştirildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışması gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle organize edilen "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışmasının finali Kulu Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapıldı. 60. Yıl Ortaokulu, Karacadağ Ortaokulu, Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun mücadele ettiği yarışmada öğrencilere 20 soru soruldu. Yarışmanın sonunda birinciliği 60. Yıl Ortaokulu kazandı. Birinci olan ve dereceye giren katılımcılara hediyeleri Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat ve protokol üyeleri tarafından verildi. Yarışmada birinci gelen okulun Konya'da yapılacak il şampiyonasında ilçeyi temsil edeceği öğrenildi.

Programa, Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, Emniyet Müdürü Şakir Taşatan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaca, öğretmenler, öğrenciler, davetliler ve veliler katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.