Kupa mesaisi

Kupa mesaisi
Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Konyaspor, bu sezonki serüvene Batman Petrolspor deplasmanında başlayacak. Bugün 16 Mayıs Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası’nın son sahibi Atiker Konyaspor, bu sezonki serüvenine Batman Petrolspor deplasmanında başlayacak. Yeşil-beyazlılar 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden rakibi karşısında galip gelerek, rövanş maçı için avantaj kovalayacak. Bugün Batman 16 Mayıs Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

DÜDÜK BAYARSLAN’DA

Batman Petrolspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan’ın yönetecek. Bayarslan’ın yardımcıları Uygar Bebek ve Candaş Elbil olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam oldu.

TRAORE VE EREN YOK

Atiker Konyaspor’da, Batman Petrolspor maçı öncesinde sakat Abdou Razack Traore ve Eren Albayrak haricinde bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin rakibi Batman Petrolspor’da da herhangi bir eksik oyuncu yok.

HEYECANLI MAÇ

Tarihinde daha önce hiç büyük takımlara karşı mücadele etmeyen Batman Petrolspor, ilk kez bir Süper Lig kulübü ile karşı karşıya gelmenin heyecanını yaşıyor. Bugün Batman 16 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada gün ortası olmasına rağmen birçok futbol severin stadyuma akın etmesi bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.