Kupa mesaisi

Kupa mesaisi
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Batman Petrolspor’u konuk edecek. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, tura yakın taraf olarak dikkat çekiyor. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak

UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederek sezonun kalan sürecinde Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’na odaklanan Atiker Konyaspor, kupa mesaisine çıkacak. Türkiye Kupası 5. turda 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor ile eşleşen ve ilk maçta rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen yeşil-beyazlılar, bugün oynanacak maçta da galip gelerek tur biletini cebine koymak istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

DÜDÜK GÜZENGE’DE

Konyaspor ile Batman Petrolspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ve Habip Tiryaki yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gökçen Öztürk.

8 EKSİK VAR

Konyaspor, neredeyse sakat oyunculardan kurulu bir 11 daha elde etti. Yeşil-beyazlılar Batman Petrolspor maçında 8 futbolcusundan faydalanamayacak. Takımda forma giyemeyecek isimler Abdou Razack Traore, Jens Jonsson, Volkan Fındıklı, Moryke Fofana, Ferhat Öztorun, Eren Albayrak Amir Hadziahmedovic ve Ömer Ali Şahiner’den oluşuyor.

ELDE KUPA VAR

Bu sezonda da UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek isteyen Konyaspor, bu hedefine ligden ulaşmakta hayli zorluk yaşayacak. Bir önceki sezon Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa kupalarına katılan yeşil-beyazlılar, bu sezon da aynı şekilde kupanın sahibi olmak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.