Kupada çeyrek final kuraları çekildi

 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, Riva’da yapılan kura çekiminin ardından belli oldu. Rakiplerini yenmeleri durumunda Beşiktaş ile Fenerbahçe yarı finalde karşılaşacak. 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi. Kuraya son 8 takımın temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri katıldı. Kura çekimini A Milli Futbol Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcısı Tayfur Havutçu da izledi. Aynı zamanda çekim de yapan Lucescu’nun kağıdından Galatasaray çıktı.
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları ise 6, 7 ve 8 Şubat'ta oynanacak. Yarı final karşılaşmaları da 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları ise 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final müsabakası 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.
Yapılan kura çekiminden sonra oluşan eşleşmeler şöyle:

Çeyrek final
1- Teleset Mobilya Akhisarspor - Kayserispor
2- Atiker Konyaspor - Galatasaray
3- Beşiktaş - Gençlerbirliği
4- Akın Çorap Giresunspor - Fenerbahçe

Yarı final 
(Teleset Mobilya Akhisarspor - Kayserispor) - (Atiker Konyaspor - Galatasaray )
(Beşiktaş - Gençlerbirliği) - (Akın Çorap Giresunspor - Fenerbahçe)

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar