Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölüm dün akşam neden yayınlanmadı?

Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölüm dün akşam neden yayınlanmadı?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü dün akşam yine yayınlanmadı. Onun yerine Kanal D ekranlarında Ben Bilmem Eşim Bilir programı vardı...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 236. bölüm fragmanı yayınlandı, ancak yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Fragmanın servis edilmesiyle birlikte 236. bölümün gelecek hafta (13.11.2014) yayınlanacağı anons edildi. 

NECATİ ŞAŞMAZ KAZA GEÇİRMİŞTİ

Dizinin yayınlanmamasının sebebi, Vadi hayranlarının da bildiği üzere, Necati Şaşmaz'ın sette yaşadığı trafik kazası. Çenesinin kırıldığı belirtilen Şaşmaz'ın 4 hafta dizide yer almayacağı belirtiliyor. Bu süre içerisinde, senaryo gereği Polat Alemdar yurtdışına çıkmış olacak. 

VADİ HAYRANLARI BU SEZON VADİ'YE DOYAMADI

Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezon Kanal D'ye transfer oldu, ilk iki haftada sendelese de, sonraki haftalarda reytinglerde kendi çıtasını yakalamayı başardı. Reyting listesinden inmeyen Vadi, her yıl perşembe akşamlarının tartışmasız lideri olarak görülüyor. 

236. BÖLÜM DE ZAMANINDA YAYINLANAMADI

Ancak önceki hafta 235. bölüm Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçı nedeniyle yayınlanmamış, seyirciler isyan etmişti. Avrupa maçlarının olduğu akşamlarda genellikle yeni bölüm yayınlamamayı tercih eden Pana Film, bu kez ise zorunlu olarak 236. bölümü vaktinde yayınlayamayınca Vadi hayranları çileden çıktı. 

KANAL D TEDİRGİN, REYTİNGLER NASIL ETKİLENECEK?

Öte yandan, Polat Alemdar'ın 4 hafta dizide yer almaması da, hem Kanal D'nin canını sıkıyor, hem de seyircinin. Bu durumun reytinglerde nasıl bir tablo ortaya çıkaracağı ise merak konusu.

İŞTE YENİ BÖLÜMÜN FRAGMANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.