Kurtlar Vadisi'nde tarihe tanıklık eden yer yandı

Kurtlar Vadisi'nde tarihe tanıklık eden yer yandı
Maltepe'de bulunan ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane alevlere teslim oldu.

Maltepe'de olan ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane alevlere teslim oldu.

Yangında dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırılırken kıraathanede büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN ÜNLÜ SAHNELERİNDEN

Yangın, Maltepe'de Yalı Mahallesinde saat 09.00 esnalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yalı Mahallesi'nde olan ve bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tek katlı tarihi kıraathanede henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kıraathanenin çatı tarafında başlayan yangın kısa vakitte büyürken dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

YANGINA MÜDAHALE

Yangın sırasında kıraathanenin üst tarafında kalan iki kişi kendilerini dışarı attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çalışma yürüttü.

Alevler kıraathanenin bitişiğinde olan restorana da sıçrayarak maddi hasara neden oldu. Çıkan yangında, kıraathanede büyük çapta hasar meydana gelirken çatıda kısmi çökme meydana geldi. Dumandan etkilenen iki kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tarihi kıraathanede çıkan yangın çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mustafa Gökçen, "Yangın sabah dokuz gibi çıktı fakat neden çıktığını bilmiyorum. Burası tarihi bir kıraathanedir. Eski Rumlardan kalma bir kahvedir. Çatıdan çıktığı söyleniyor yangının" dedi.

Abdurrahman Bozkurt, "Kahvede yatanlar vardı galiba, içeride bir şey mi yaptılar ben de bilmiyorum. Asmalı kahvede çıktı yangın" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.