İYİ Parti'de "kurucu" istifaları devam ediyor

İYİ Parti'de "kurucu" istifaları devam ediyor
İYİ Parti kurucularından Taylan Yıldız partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti2de istifalar devam ediyor. Parti kurucularından Taylan Yıldız İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Yıldız sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile, istifa ettiğini duyurdu.

Yıldız, açıklamasında, "Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı. Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi… Bu meseleyi çözmek için, yeni bir gelecek için birlikte olmaya, çabalamaya, mücadele etmeye devam edelim. Ve umudu elden bırakmayalım, daha yeni başlıyoruz!

“Bilerek ya da bilmeyerek pek çok yönetici bu liyakatsiz düzenin devamını istiyor. Her şey kapalı kapılar ardında, ahbap-çavuş ilişkisi ile ilerlesin, başarı kriterleri belli olmasın. İşte hepsi bu. Hiçbir şey sorgulanmıyor. Özeleştiri yapılmıyor. Kimse yanlışını kabul etmiyor. Pek çok yönetici bundan memnun ama biz memnun değiliz” dedi.

İYİ Parti'de; Yavuz Ağıralioğlu ile başlayan kurucu istifaları Eski İstanbul Milletvekili ve parti kurucusu Prof. Dr. Ahad Andican, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'la devam etmişti. Taylan Yıldız istifa eden bir başka kurucu isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.