Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, sona erdi

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, sona erdi
 Editör
Akşehir'de gerçekleştirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, sona erdi

Akşehir Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Final müsabakasında turnuvanın kazananı Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı futbol takımı oldu.

Zaferin Karargâhı Akşehir’den Cumhuriyetin 100. yılına sloganı ile Akşehir Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın final müsabakasında kıran kırana mücadelenin gerçekleştiği maçta Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı şampiyonluğu göğüsledi. Akşehir Devlet Hastanesi ikinci, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise üçüncülükle turnuvayı tamamladı. Final karşılaşması sonrasında protokol üyeleri tarafından derece elde eden takımlara kupaları takdim edildi.

Ödül Törenine; Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bazı kamu ve kurum müdürleri ile sporseverler katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.