Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
Boğazlıyan ilçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara gül dağıttı

Boğazlıyan ilçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara gül dağıttı.

İlçe Müftüsü Mehmet Güler ve Diyanet Personelinin katılımı ile merkez çarşı camii önünde vatandaşlara gül dağıtıldı.

Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği hafta olan Kutlu Doğum Haftası'nı ilçede çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi.

Müftülük olarak farklı programlarla kutlu doğum haftasını dolu dolu kutlanılacağını belirten Güler, "İki cihan güneşi Hatemül Enbiya Peygamberimizin kutlu doğumunu idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Kutlu doğumun hazreti Muhammed'in ve getirdiği yüce mesajı anlayacak etkinliklerle geçirilmesi gerektiğini belirten Güler, "Program çerçevesinde, Salı günü belediye düğün salonunda Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güvenç, tarafından 'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' konulu konferans verilecek. perşembe günü ise merkez çarşı cami yanında kutsal emanetler sergisinin açılışı yapılarak, Sakal-ı Şerif ziyaret edilecek. Ayrıca, belde ve köylerimizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.