Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
Sarıkaya Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda etkinlik düzenlendi

Sarıkaya İlçe Müftülüğünce Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, kurumun konferans salonundaki programda yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı arasında protokol yapıldığını belirterek, bu kapsamda cezaevlerinde mahkumlara yönelik Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yapmaya başladıklarını söyledi.

Hazreti Muhammed'in hayatının örnek alınması gerektiğini belirten Kayar, "Kutlu doğum vesilesiyle Resulallah'ın hayatını, mesajını iyi okumamız, tekrar tekrar öğrenmemiz ve bu mesaj doğrultusunda hayatımıza yön vermemiz gerekiyor." dedi.

Kayar, iyi insan olmak ve gelecek nesilleri bu şekilde yetiştirmek gerektiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından tutuklu ve hükümlüler arasında yapılan siyer ve ilmihal yarışmalarında dereceye girenlere Kuran-ı Kerim ve kitap hediye edildi.

Daha sonra koğuşları ziyaret eden davetliler, mahkumlara karanfil dağıttı.

Etkinliğe Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Sarıkaya Cumhuriyet Savcısı Musa Erdem Altınhalka, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çetin ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Güven katıldı.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.