Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftülüğü ve Gimat A.Ş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaklaşık 2 bin 500 kişiye "Kutlu Doğum Aşı" dağıttı.İl Müftü...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftülüğü ve Gimat A.Ş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaklaşık 2 bin 500 kişiye "Kutlu Doğum Aşı" dağıttı.

İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftasını en güzel şekilde kutladıklarını söyledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Eroğlu, "Bugün burada Gimat ile Müftülüğümüzün organizasyonunda kutlu doğum aşı veriyoruz. Yaklaşık 2 bin 500 kişi bugün bu güzelliklerden istifade ediyor. Gimat sahibi Zafer Özışık ve çalışanlarına bu güzel davranışlarından dolayı da teşekkür ediyorum." dedi.

Gimat A.Ş. sahibi Zafer Özışık ise Hazreti Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği günde vatandaşlara yemek vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.