Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
KONYA (AA) - Karapınar Müftülüğü tarafından ilçede Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Karapınar Müftüsü Kadir Demirlenk, Selçuk...

KONYA (AA) - Karapınar Müftülüğü tarafından ilçede Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Karapınar Müftüsü Kadir Demirlenk, Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'ndaki programda, haftanın coşku içerisinde kutlandığını söyledi.

Kutlu Doğum Haftası'nın Hz. Peygamberi anlayıp, daha iyi anlatmayı hedef alan bir proje olduğunu belirten Demirlenk, "Bu sene seçilen Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım adlı tema özellikle ülkemizde ve dünya genelindeki ihtilaflar sebebi ile önem arz etmektedir." dedi.

Karamanoğlubey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şimşir, güçlünün güçsüzü yok ettiği bir ortamda, zalimin her türlü hakka sahip olduğu bir dönemde Hz. Muhammed'in bütün insanları eşit ilan ettiğini, ırkı, dini aşireti ne olursa olsun herkes eşit tuttuğunu dile getirdi.

Program sonunda Demirlenk, Şimşir'e hediye takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.