Kuveyt Uyruklu Kadın Tatil İçin Geldi Sakarya'yı Karıştırdı

Kuveyt Uyruklu Kadın Tatil İçin Geldi Sakarya'yı Karıştırdı
Kuveyt uyruklu kadın Sakarya'yı karıştırdı. Tatil için geldiği Sakarya'da baş ağrısı ve kusma şikayetiyle özel hastaneye kaldırılan Kuveyt uyruklu kadın, alarm verilmesine neden oldu.

Kuveyt'ten Sakarya'ya tatil için gelen Kuveyt uyruklu kadın, baş ağrısı ve kusma şikayetiyle özel bir hastaneye başvurunca ilde Mers alarmı verildi. 

BAŞ AĞRISI VE KUSMA ŞİKAYETİYLE GİTTİ...

Kuveyt'ten Sakarya'ya tatil için gelen bir kadın, Mers hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kuveyt'ten iki gün önce Sakarya'nın Sapanca ilçesine tatil için gelen Kuveyt vatandaşı bir kadın, baş ağrısı ve kusma şikayeti ile özel hastaneye başvurdu. Doktorların burada yaptığı inceleme sonrası kadın, Mers hastalığı şüphesi ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

MERS ALARMI VERİLDİ

Ambulansla kuvöz içerisinde getirilen kadın, hastanede alınan güvenlik önlemleriyle izolasyon odasına alındı. Hastanenin acil servis kısmı kapatılırken, güvenlik görevlileri çekilen güvenlik şeridi ile vatandaşların girişini engelledi. İzolasyon odasına alınan kadındaki Mers hastalığı şüphesi, uzmanların yaptığı incelenin ardından netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.