Kuveyt ve Katar dışişleri bakanları toplantısı

Kuveyt ve Katar dışişleri bakanları toplantısı
Kuveyt'te bulunan Katar Dışişleri Bakanı Al Sani mevkidaşı ile bölgesel gelişmeleri görüştü

KUVEYT (AA) - Kuveyt ve Katar dışişleri bakanlarının ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeleri görüşmek üzere bir araya geldiği bildirildi.

Kuveyt resmi haber ajansı KUNA'nın haberine göre, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Halid Al Hamad Al Sabah ve Katarlı mevkidaşı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani'nin başkent Kuveyt'teki Dışişleri Bakanlığı Ofisi'nde gerçekleştirdiği toplantıda ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Görüşmede "bölgesel ve uluslararası alanda yaşanan son gelişmeler ve müşterek öneme haiz konularda ortak koordinasyon oluşturulmasının yanı sıra kardeş iki ülke arasındaki ilişkilerin her seviyede geliştirilmesi ve güçlendirilmesi yollarının konuşulduğu" kaydedildi.

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Casim Al Sani'nin iki gün süren Kuveyt ziyaretini tamamlayarak ülkeden ayrıldığı aktarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.