Kuyudan ceset çıktı

Kuyudan ceset çıktı
İstanbul Fatih’te bir süredir kayıp olan kişinin cesedi, inşaat malzemeleri ve kum satışı yapan bir işletmenin kuyusunda bulundu.

İstanbul Fatih’te kötü koku ihbarı üzerine bir işletmenin kuyusunda Sedat D. adlı kayıp kişinin cesedi bulundu ve olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

İHA'nın haberine göre; İstanbul Fatih'te bir süredir kayıp olduğu iddia edilen şahsın cansız bedeni inşaat malzemeleri ve kum satan bir işletmenin kuyusunda bulundu.

iha-20250827aw526074-1-t.jpg

Olay, akşam saatlerinde Fatih ilçesi Cibali Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bir işletmeden çevreye kötü kokular yayılması üzerine mahalleli durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaat malzemeleri ve kum satan işletmede bulunan kuyuda bir ceset buldu. Bulunan cansız bedenin bir süredir kayıp olan Sedat D.'ye ait olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin bir haftadan fazla süredir kuyuda olduğunu belirledi. Kuyuda bulunan cesedin çıkarılması için olay yerine dalgıç ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin olaya ilişkin incelemeleri sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.