Kuyumcu soygunu! 500 bin liralık altın çalındı!

Kuyumcu soygunu! 500 bin liralık altın çalındı!
Bursa'da otomobil ile gelen 4 şüpheli, önceden keşif yaptıkları kuyumcu dükkanına girip 500 bin lira değerinde altın çalıp kayıplara karıştı.

Bursa'da otomobil ile gelen 4 şahıs, önceden keşif yaptıkları kuyumcu dükkanına girip 500 bin lira değerinde altın çalıp kayıplara karıştı. Polis soyguncuları yakalamak için soruşturma başlattı.

Olay, saat 04.30 vakitlerinde merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Beşevler Caddesi üzerinde olan bir kuyumcu işletmesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden keşif yapan 4 şahıs otomobil ile gelip kuyumcu dükkanının önünde durdular. Etrafı kolaçan eden şüphelilerden 3'ü levye ile iş yerinin kepengini kırmak içi otomobilden aşağı indi. Hem kepengi, hem de cam kapıyı kırarak içeri giren hırsızılar vitrindeki 500 bin lira değerindeki altınları toplayarak hızla araçlarına koştu. 4 şüpheli olay yerinden hızla ayrılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Güvenlik kamerası ve olay yerindeki parmak izlerini inceleyen ekipler, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.