KYK’lı gençler gönül bağı kuruyorlar
Konya Kredi Yurtla Kurumu’nda kalan öğrenciler, Gönül bağı başta olmak üzere farklı projeler kapsamında sosyal sorumluluk projelerinde örnek etkinliklere imza atıyor
KAN BAĞIŞLADILAR
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fahrünnisa Hatun ve Melike Cihan Yurt Müdürlükleri tarafından öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla Gönül Bağı Etkinlikleri düzenlendi. Fahrünnisa Hatun ve Melike Cihan yurt müdürlüklerinde kalan öğrenciler Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek oldu.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mevlana Yurt Müdürlüğü tarafından Gönül Bağı Etkinlikleri düzenlendi. Gönül Bağı Etkinlikleri kapsamında Mevlana Yurdu’nda kalan gönüllü gençler, paylaşma ve dayanışma geleneğini sürdürerek hazırladıkları yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
MADDE BAĞIMLILIĞI KONFERANSI
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ali Ulvi Kurucu, Beyhekim, Ilgın, Eşrefoğlu ve Beyşehir Yurt Müdürlükleri tarafından öğrencilere Gönül Bağı etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Ali Ulvi Kurucu Yurt Müdürlüğünde ‘Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele’; Beyhekim Yurt Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı Merve Tekin tarafından Davranışsal Bağımlılılık, Madde Bağımlılığı ve Tütünle Mücadele; Ilgın Yurt Müdürlüğünde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdulmuttalip Sarı tarafından ‘Bağımlılıkla Mücadele’; Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurt Müdürlüklerinde RAM Kurum Müdürü Mustafa Çelik ve PDR Uzmanı Kübra Yılmaz tarafından ‘Davranışsal Bağımlılık’ konularında konferanslar yapıldı.
'MERKEZİM HER YERDE'
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince yürütülen 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler ile birlikte öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmak, sorumluluk duygularını geliştirmek, iletişim ortamı oluşturarak moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Yukarıpınarbaşı Köyü İlkokul ve Ortaokulundaki öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle müzik etkinlikleri düzenleyip hediyeler verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.