Larende Yokuşu temizlendi

Larende Yokuşu temizlendi
Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu’ndaki binaların yıkımını tamamladı. Başkan Fatma Toru, 6 gün içerisinde 45’i dükkan ve 112’si mesken olmak üzere toplam 157 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirerek öze

 

 

Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu’ndaki binaların yıkımını tamamladı. Başkan Fatma Toru, 6 gün içerisinde 45’i dükkan ve 112’si mesken olmak üzere toplam 157 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirerek özellikle ramazan ayında vatandaşların bu caddeyi huzur ve güven içinde kullanabilmelerini sağladıklarını kaydetti.  

 

Meram Belediyesi geçtiğimiz hafta içinde Şükran Mahallesi Larende Yokuşu olarak bilinen caddede kentsel dönüşüm projesi kapsamında başlattığı yıkımları tamamladı.

_mrm2539.jpg

Şehrin merkezinde yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında hak sahipleri ile anlaşma ve tapu devirlerinin hızla devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Halkımızın mübarek ramazan ayını sağlık, huzur, güzellik içerisinde geçirebilmesi için Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu olarak bilinen bölgede ramazan arifesinde başladığımız yıkımları dün itibariyle tamamladık. 6 gün içerisinde 45’i dükkan ve 112’si mesken olmak üzere toplamda 157 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirdik. Bu caddedeki binaların yıkılmasıyla birlikte bir yıldır bu mahallede devam eden yıkım çalışmalarını da halkımız çok daha net bir şekilde görme ve gözlemleme imkanı bulmuş oldu. Geçtiğimiz yıllar ramazan aylarında Larende Yokuşu olarak bilinen bu caddede vatandaşlarımızın çeşitli sıkıntılar yaşadığını hepimiz biliyoruz. Bu nedenle kentsel dönüşüm projesi kapsamında buradaki binaların yıkımına hız vererek halkımızın ramazan ayında bu bölgeyi huzur ve güven içerisinde kullanabilmelerini sağladık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Yıkım nedeniyle oluşan molozlar kısa sürede taşınarak alan daha temiz hale getirilecek.

_mrm2563.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.