Latin Amerikalı hırsızlık zanlıları Eskişehir'de yakalandı

Latin Amerikalı hırsızlık zanlıları Eskişehir'de yakalandı
Konya'da bir aracın lastiğini patlatarak 140 bin lira çaldıkları öne sürülen Venezuela, Meksika ve Kolombiya uyruklu 3 şüpheli, Eskişehir'de polis tarafından yakalanarak Konya'ya götürüldü

ESKİŞEHİR (AA) - Konya'da lastiğini patlattıkları araçtan 140 bin lira çaldıkları iddiasıyla aranan Venezuela, Meksika ve Kolombiya uyruklu 3 zanlı, Eskişehir'de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün bir aracın lastikleri patlatılarak 140 bin liranın çalınmasıyla ilgili 3 şüphelinin Bursa'ya gitmek üzere otobüse bindiğini belirledi.

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde önlem aldı. Ekipler, bir yolcu otobüsünde bulunan Venezuelalı S.A.C.R, Meksikalı C.R. ve Kolombiyalı B.D.P.C'yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin üst aramasında, çaldıkları 140 bin lira, suçta kullandıkları bıçak ve buji parçası ile bir çift eldiven ele geçirildi.

Zanlılar, Konya'dan gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.