Leicester City puan farkını korudu

Leicester City puan farkını korudu
Lider Leicester City, İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında sahasında Newcastle United'ı 1-0 yendi


İSTANBUL (AA) - İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında lider Leicester City, sahasında Newcastle United'ı 1-0 mağlup etti.

King Power Stadı'nda yapılan maçta kontrolü elinde bulunduran Leicester City, Japon oyuncu Shinji Okazaki'nin 25. dakikada attığı şık röveşata golüyle öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da etkili ataklar geliştirirken, skoru değiştirecek golü bulamadı ve maç ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu skorla ligde 18. galibiyetini alan Leicester City, puanını 63'e çıkardı. Düşme hattında yer alan bir maçı eksik Newcastle United ise 17. kez mağlup oldu ve 24 puanda kaldı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Leicester City, takipçisi Tottenham Hotspur'un Aston Villa deplasmanında 2-0 kazandığı haftayı kayıpsız geçti ve 5 puanlık farkı korudu.

Newcastle United'da geçen hafta gönderilen teknik direktör Steve McClaren'ın yerine getirilen İspanyol teknik adam Rafael Benitez, ilk maçından yenilgiyle ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.