Levent Kartop 1922 Konyaspor'da

Levent Kartop 1922 Konyaspor'da
Karatay Termal 1922 Konyaspor'da Sportif Direktörlük görevine Levent Kartop getirildi

 

Karatay Termal 1922 Konyaspor'da Mesut Erçetin'den boşalan Sportif Direktörlük görevine Levent Kartop getirildi

Konyaspor'da geçmiş dönemlerde forma giyen Levent Kartop ile Tatlıcak Tesislerinde Kulüp Başkanı Mustafa Çalıcı'nın katıldığı tören ile sözleşme imzalandı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan   Mustafa Çalıcı "Daha önce İttifak Holding Konyaspor'umuzda ve çeşitli kulüplerde görev yapan Konya'mızı ve camiamızı çok iyi tanıyan ve camiamıza büyük hizmetlerde bulunan Levent Kartop Sportif Direktör olarak camiamıza hizmet edecektir. Levent Kartop hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

levent-kartop.jpg

Levent Kartop ise yaptığı açıklamada "Daha önce hizmet ettiğim Konyaspor kulübünün pilot takımı Karatay Termal 1922 Konyaspor'da göreve başlamaktan mutluluk duyuyorum Konya Şehrini ve camiamızı çok iyi biliyorum . İnşallah daha önceki hizmetlerim gibi bundan sonraki görevimde de takımımızı en iyi yerlere getirmek için mesai harcayacağız . Amacım önceden de olduğu gibi takımımıza hiç bir beklenti içinde olmadan aidiyet duygusuyla hizmet vermek inşallah her iki taraf içinde hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.