Lezzet adresi: Seçkin Etliekmek

Lezzet adresi: Seçkin Etliekmek
Geçtiğimiz sene 22 yıldır gıda sektöründe ustalığı ile etliekmeğe lezzet katan babası Adem Çınaklı’dan devralan Samet Çınaklı, Seçkin Etliekmek’in ikinci şubesini hizmete açtı.

Geçtiğimiz sene 22 yıldır gıda sektöründe ustalığı ile etliekmeğe lezzet katan babası Adem Çınaklı’dan devralan Samet Çınaklı, Seçkin Etliekmek’in ikinci şubesini hizmete açtı. Izgara grubundan etliekmek ve çorbaya kadar Karaman Caddesi’nde hizmet veren Çınaklı, oluşturduğu nezih mekanı ve damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakan ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.

2001 yılında Karaman Caddesi’nde hizmete başlayan Seçkin Etliekmek, bu yıl ikinci şubesini de aynı cadde üzerinde açarak artan talebe karşılık veriyor. Geçen sene babası Adem Çınaklı’dan bayrağı devralan Samet Çınaklı, ikinci kuşak temsilcisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Babasının yanında mesleği öğrendiğini aktaran Seçkin Etliekmek Firma Sahibi Samet Çınaklı, “Küçüklüğümden beri babamın yanına yardım etmek ve mesleği öğrenmek için sürekli gidip geliyordum. Yavaş yavaş işi ve sektörü öğrendim. Geçtiğimiz sene de babamdan bayrağı devralarak Karaman Caddesi’nde hizmetlerimize devam ediyoruz. İş potansiyelimizin yüksek olması, ürünlerimizin kalitesi ve lezzetinden dolayı aynı cadde üzerinde geçtiğimiz günlerde ikinci şubemizin de açılışını gerçekleştirdik” diye konuştu.

samet-cinakli.jpg

2.jpg

2’İNCİ ŞUBEDE ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLEDİ

İkinci şubenin Ramazan ayından beri faaliyette olduğuna değinen Çınaklı, “3-4 ay tadilat sürecinden sonra şubemizi Ramazan ayında hizmete açtık. Resmi açılışı da geçtiğimiz günlerde yaptık. İkinci şubemizde ızgara ve çorba gibi ürünler çıkarmaya başladık. Çorbamız günün her saati iki çeşit olarak bulunacak. Izgara grubu ise; kuzu şiş, kuzu ciğer, adana, köfte ve kanat olarak 5 çeşit olacak. İlerleyen süreçte de sulu yemek çıkarmaya başlayacağız. Biraz daha ürün yelpazemizi genişleteceğiz. ” ifadelerini kullandı.

4.jpg

6.jpg

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI İLERLEİYORUZ’

Haftanın her günü açık olduklarını söyleyen Çınaklı, “İşlememiz haftanın her günü sabah 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında açık. Günün her saatinde her ürünümüzü bulabilirsiniz. 2. Şubemizin düzenini de oturttuktan sonra bölge değişikliği yaparak yeni şubeler açmayı hedefliyorum. Müşteri memnuniyeti odaklı ilerlemeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

dsc-1240.jpg

dsc-1242.jpg

‘NEZİH BİR MEKÂN OLUŞTURDUK’

Dana kaburga kısmını kullanarak etliekmek yaptıklarını ifade eden Çınaklı, “Etliekmekte olması gereken yüzde 40 oranında yağdır. Dananın kaburga etine yüzde 40 yağ girerek etliekmek harcımızı yapıyoruz. Sebze oranı ise 1 kilogram ete 1 kilogram sebzedir. Burada dikkat etmemiz gereken nokta sebzeleri hiçbir makineye sokmadan tamamen ustalarımızın zırh ile yapması. Ustalarımız sabahtan hazırlığını yaparak gün boyunca lezzetli ürünlerini çıkarıyor. Misafirlerimizin cadde üzerinde hem fiyat olarak hem de lezzet olarak karşılığını alabilecekleri nezih bir mekânımız var” diyerek sözlerine son verdi. •Yiğit Berkay Çopur

dsc-1250.jpg

dsc-1258.jpg

dsc-1260.jpg

dsc-1261.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.