LG G4 Beat, LG G4S olarak nihayet tanıtıldı!

LG G4 Beat, LG G4S olarak nihayet tanıtıldı!
LG G4 Beat resmen tanıtıldı. LG G4 Beat Türkiye'ye ne zaman gelecek? LG G4 Beat teknik özellikleri neler? İşte LG G4 Beat özellikleri

LG’nin yeni modeli olan LG G4’ün uygun fiyatlı mini telefonu olarak bilinen LG G4 Beat bugün daha resmi bir şekilde tanıtıldı. LG G4 Beat Özellikleri Çok uzun bir süredir hakkında türlü türlü yorumlar yapılan “LG G4s” modeli nihayet ortaya çıktı ve LG G4 Beat resmi bir şekilde tanıtıldı.

Orta segmentte yer alacak olan LG G4 Beat; Snapdragon 615 yonga setine, 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğünde 423 ppi değerli IPS ekrana, 8 GB dâhili depolama birimine, 1.5 GB RAM’e ve 2.300 mAh kapasiteli bataryaya sahip bir model olarak karşımıza çıkıyor. LG G4 Beat’in teknik modelleri ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor.

Avrupa’da satılacak olan modelinde 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera bulunacak. Latin Amerika’da satılacak olan modelinde ise arka kamera 13 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Her iki modelde de Renk Spectrum sensörü yer alacak.

LG G4 modelinin tasarımına sahip olan LG G4 Beat, Android 5.1.1 Lollipop sürümü ile piyasaya sürülecek. LG G4 Beat’in kaç para olacağıyla ilgili ise bir bilgi henüz yok. LG G4 Beat Türkiye’ye ay sonunda gelecek.

Kaynak: www.haberduyum.com

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.