LG G4 Stylus Avrupa’da Çıkıyor

LG G4 Stylus Avrupa’da Çıkıyor
LG'nin yeni amiral gemi modeli G4'ün yeni yan versiyonu, Stylus destekli sürümü LG G4 Stylus bu hafta Avrupa kıtasında ilk çıkışını yapıyor.

LG firmasının amiral gemisi LG G4 kullanıcılara beklenenleri vermekle birlikte yan modelleri ile de mutlu etmeye devam ediyor. LG G Stylo’nun bir yenilenmiş hali olarak ortaya çıkan LG G4 Stylus büyük bir çıkışa hazırlık yapıyor.

ABD bölgesinde Sprint ve T-Mobile üzerinden satışa çıkan LG G4 Stylus, bu hafta itibariyle Avrupa bölgesinde de kullanıcılarına sunulacak. Yeni bilgilere göre LG G4 Stylus Avrupa’da ilk olarak Yunanistan’da satışa çıkacak.

Online mağaza olarak bilinen e-shop.gr üzerinden 289 dolar fiyat etiketi ile satılacak olan G4 Stylus yalnızca ilk 7 gün boyunca bu fiyat üzerinden satılacak. Belirtilen resmi çıkış tarihi ise 29 Haziran Pazartesi.

LG G4 Stylus’un özellikleri ise 5.7 inç ekran, Snapdragon 410 işlemci, 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı, 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.