LG, Windows Phone'a Geri Dönebilir!

LG, Windows Phone'a Geri Dönebilir!
Uzun süredir Android ile yoluna devam eden LG, bir düre önce Firefox OS'li yeni modeller duyurmuştu. LG bugünlerde ise yeni bir Windows Phone modeli üretme hazırlığında.

Yıllardır Android ile gelişimini sürdüren LG tarafından, yeni amiral gemisiG4'ün sızıntıları gelmeye devam ederken, marka farklı işletim sistemlerine sahip yeni modeller üretmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Uzun zaman önce Fireweb modeli ile Firefox'a giriş yapan LG'den, geçtiğimiz günlerde yeni Firefox OS'li model sızıntıları gelmişti.

Fakat görünüşe göre LG sadece Android ve Firefox OS değil, Windows Phone için de önemli adımlar peşinde.

Geçmiş yıllarda Quantum ve Optimus 7 gibi Windows Phone 7'li cihazlar üretmiş olan LG, yeniden Windows Phone'a geri dönüş yapabilir. 

14-12/31/2.jpg

AdDuplex tarafından sızdırılanlara göre, LG'den VW820 kod adlı yeni bir model gelecek ve bu modelde Windows Phone işletim sistemi olacak.

İddialara göre VW820 kod adlı model giriş seviye ağırlıklı olarak 4.7 inçboyutta 480p çözünürlüklü ekran ile duyurulacak.

Şimdilik hakkında başka bilgi edinilemeyen modelin ne zaman duyurulacağı ise belirsizliğini koruyor.

Ancak bazı kaynaklar yeni modelin, ShiftDelete.Net ekibinin de bizzat yerinden takip edeceği CES 2015 ya da MWC 2015'te duyurulacağını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.