LGBT destekçisi CHP'li Onursal Adıgüzel'den hadsiz, ahlaksız, rezil paylaşım!

LGBT destekçisi CHP'li  Onursal Adıgüzel'den hadsiz, ahlaksız, rezil paylaşım!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki yağarken, LGBT destekçisi vekil seviyesini ortaya koydu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in Kılıçdaroğlu'yla eşi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyareti karesini kıyaslayarak "Herkes sevdiğiyle…" notu düştüğü sosyal medya paylaşımı tepki çekti. Adıgüzel'in skandal paylaşımına pek çok isim tepki gösterdi.

Adıgüzel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın fotoğrafını paylaşarak "Bugün 14 Şubat, herkes sevdiğiyle…"notunu düştü.

HAMZA DAĞ: BU TWEETİN SAHİBİNE "TEŞEKKÜR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adıgüzel'in paylaşımına "Bu tweetin sahibi Türkiye’nin ikinci büyük partisinin genel başkan yardımcısı ve milletvekili olarak görev yapıyor. AK Parti ile CHP arasındaki liyakat ve ülkeye, millete hizmet aşkı farkını net şekilde gösterdiği için teşekkürler." söyleriyle tepki gösterdi.

untitled-1-004.jpg

LEYLA ŞAHİN USTA : CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ SEVİYESİ ANCAK BU KADAR OLUR ZATEN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Sn. Cumhurbaşkanımız hep sevdiğiyle evet. Kendinden çok sevdiği Devleti, Vatanı, Milleti ve Bayrağı için 4 günde koronayı bir kenara bırakıp ülkemiz için koşturuyor. CHP genel başkan yardımcısının seviyesi ancak bu kadar olur zaten. Bir insan adı ve soyadı ile ancak bu kadar zıt olur” dedi.

1644935731-558d04.jpg

BÜLENT TURAN: HAK ETTİĞİ CEVABI VERMEMİZE EDEBİMİZ ENGEL

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yapılanın terbiyesizlik olduğunu ifade ederek "Bu "terbiye seviyesi", CHP’de Genel Başkan Yardımcısı! Hak ettiği cevabı vermemize edebimiz engel. Siyaset ahlaktan, nezaketten, edepten yoksun bir üslupla yapılamaz. Yapmak isteyene de bu aziz milletin irfanı, örnekte olduğu gibi, 70 yıl izin vermez." dedi.

untitled-1-002.jpg

ALPAY ÖZALAN: SEVİYESİZLİĞİNE ŞAŞIRMADIK

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Onursal Adıgüzel'le ilgili sert bir mesaj paylaştı. Özalan, "Boş işler müdürü Kemal Kılıçdaroğlu yine evinde muhalefetçilik oynarken, Cumhurbaşkanımız COVID-19'u atlatır atlatmaz çalışmaya koyuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in seviyesizliğine şaşırmadık. Liderleri ortada, bunlardan daha fazlası beklenemez." ifadelerini kullandı.

untitled-1-003.jpg

İ LGBT DESTEKÇİSİ

Yaptığı paylaşımla seviyesizlik ve rezillikte sınır tanımayan Onursal Adıgüzel de birçok CHP'li gibi, LGBT destekçilerinden birisi. Adıgüzel, LGBT etkinliklerinde ön sıralarda boy gösteriyor.

fllw0twxiaup4ed-001.jpg

fllw0t7xsaedcx7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum