LGBT; Hristiyanlık ve Yahudilik'te de sapkınlık! Din adamları ne diyor?

LGBT; Hristiyanlık ve Yahudilik'te de sapkınlık! Din adamları ne diyor?
LGBT, sadece İslam'da da değil Yahudi ve Hristiyanlıkta da sapkınlık olduğunu din adamları söylüyor.

"Onur Yürüyüşü" adı altında "LGBT sapkınlığını" meşrulaştırma ve yayma çabaları, sadece Müslüman ülkeleri değil Hristiyan, Yahudi her dine mensup tüm insanlığı tehdit ediyor. Kimi ülkelerde devlet eliyle ve meşrulaştırılmaya çalışılan sapkınlığa sağduyulu din adamları sert tepki gösteriyor.

muller-faith-manifesto-587202-jpg.jpeg

KARDİNAL GERHARD MÜLLER: "EŞCİNSEL ÇİFTLERİN KUTSANMASI KÜFÜRDÜR"

Daha önce Vatikan'da da görev yapan Alman Kardinal Gerhard Müller, eşcinsel çiftlerin kutsanmasını 'küfür' olarak nitelendirdi. Birbirini sadakatle seven aynı cinsten iki kişinin Tanrı tarafından kutsanma olasılığını reddeden Müller, "Tanrı Sözü'nü ciddiye aldığımızda bu mümkün değil. Eşcinsel çiftleri kutsamak küfürdür" dedi.

"PAPA, LGBT'Yİ KUTSAYAN ALMAN PİSKOPOSLARI CEZALANDIRMALI"

Gerhard Müller, Papa Francis'in eşcinsel çiftlere kilise kutsamaları da dahil olmak üzere "sapkın metinler" ve "Katolik inancına doğrudan karşı teklifler" dediği şeyleri onaylayan Alman piskoposları düzeltmesi ve gerekirse cezalandırması gerektiğini söyledi.

mgr-gyula-marfi.jpg

BAŞPİSKOPOS GYULA MARFİ: "AVRUPA İÇİN EN BÜYÜK TEHDİT LGBT"

Alman emekli Başpiskopos Gyula Marfi, Avrupa için en büyük tehdidin LGBT ve Woke faaliyetleri olduğunu söyledi. Çocuk haklarının radikal LGBT hareketinden korunmasını vurgulayan Marfi, "LGBTQ sorunuyla ilgili olarak çocukların haklarını unutmamalıyız. Çocukların "bir anne ve bir babaya sahip olma hakları vardır. Çocukların Medya, reklam ve eğitim yoluyla cinsiyet kimlikleri ve yönelimleri konusunda güvensiz olmalarına izin verilmemelidir." ifadelerini kullandı.

"LGBT ÖLÜMCÜL BİR GÜNAH"

Başpiskopos Marfi, ayrıca, Almanya'daki Katolik hiyerarşisi arasında LGBT ideolojisinin yaygın bir şekilde benimsenmesine değinerek durumu "felaket" olarak nitelendirerek, "Bunu da anlamıyorum, bu savunulamaz. Alman Kilisesi'ndeki durum gerçekten felaket. Alman Katolik rahiplerinin önemli bir kısmı artık aynı cinsiyetten 'evliliği' ve birlikte yaşamayı kutsuyor. Bu artık Hristiyanlık değil, zaten Mesih karşıtı. LGBT ve Woke'yi kült haline getirmek, ölümcül bir günahtır ve bu aynı zamanda doğa kanunlarına da aykırıdır" dedi.

meir-mazuz.jpg

İSRAİLLİ HAHAM MAZUZ'DAN LGBT (ONUR) YÜRÜYÜŞÜ TEPKİSİ: "BU BİR HAYVAN GEÇİT TÖRENİ"

Pandemi döneminde Kovid-19, LGBT Onur Yürüyüşü'ne katılanlara Tanrı'nın bir cezası" sözleriyle dikkat çeken İsrailli haham Meir Mazuz, Kudüs'te her yıl düzenlenen LGBT Onur Yürüyüşü'ne sert tepki gösterdi. İsrail'deki Tunuslu Yahudilerin lideri olan haham Mazuz yaptığı açıklamada, bölge sakinlerine "Onur Yürüyüşü" adı verilen LGBT yürüyüş esnasında pencerelerini kapatmasını istedi. Mazuz ebeveynlerinden geçit törenini soran çocuklara ise, "İki ayak üzerinde yürüyen hayvanlardan" oluştuğunu söylemelerini ve "Bu bir hayvan geçit töreni. Bakmak sana düşmez. Onlar için ne yapabiliriz?" demelerini istedi.

Mazuz, ayrıca İsrail Parlemontosu'ndaki ilk eşcinsel parlemonto başkanının ölümcül bir hastalığa yakalandığını söyledi.

ahmet-mahmut-unlu.jpeg

CÜBBELİ AHMET HOCA, SAPKINLIĞA MEŞRULAŞTIRMA VE LEGAL HALE GETİRMEYE ÇALIŞANLARI BEKLEYEN SONU AÇIKLADI

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son sohbetinin konusunu bu sapkınlığa ayırdı. Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya hesabından paylaştığı sohbetinde sapkınlığı meşru göstermeye çalışanları bekleyen acı sonu böyle anlattı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum