Liderlere karşı iyi oynuyoruz

Liderlere karşı iyi oynuyoruz
Anadolu Selçukspor’un başarılı oyuncularından Ahmet Önay, üst sırada yer alan takımlara karşı daha iyi oynadıklarını söyledi. Önay, bu hafta sonu lider Gümüşhanespor karşısında puan almak istediklerini de sözlerine ekledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı stoperi Ahmet Önay, bu hafta sonu oynanacak Gümüşhanespor maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. 27 yaşındaki başarılı oyuncu, ligde üst sırada yer alan takımlara karşı normalden daha iyi bir sonuç elde ettiklerini ifade ederek Gümüşhane maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

‘DAHA DA KONSANTRE OLUYORUZ’

Yeşil-beyazlı takımın başarılı futbolcusu, “Bu hafta oynayacağımız Gümüşhanespor maçı için hazırlıklarımıza başladık. Liderle oynayacağız ve böyle maçlara takım arkadaşlarım ve ben daha iyi hazırlanıyoruz. Daha çok konsantre oluyoruz. Takım olarak sahaya mücadelemizi isteğimizi arzumuz hocamızı vermiş olduğu taktikleri yaparsak kazanacağımızı düşünüyorum. Genelde ligin ikinci yarıları daha çetin geçiyor. Kolay maçların olmadığını biliyoruz. Gümüşhane maçı da o maçlardan birisi. İnşallah kazanmak için elimizden ne geliyorsa terimizin son damlasına kadar sahada mücadele edeceğiz” dedi.

‘İYİ BİR KAMP GEÇİRDİK’

Ahmet Önay, “Devre arası kampına 2 hafta Konya’da yoğun bir çalışma sürecinden geçtik. Ardından 2. etap kampını Antalya’da daha taktik çalışarak yaptık. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Genç ve diri bir takımız. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Bu ligde kim daha çok ister, kim daha çok mücadele ederse o takım kazanıyor. Aramızdan giden arkadaşlar oldu, gelen arkadaşlarımız oldu. Onların da takıma uyum sağlaması bize çok katkı sağlayacak” diye konuştu.

‘TAKIM OLARAK ÇOK UYUMLUYUZ’

Takıma yeni gelen oyuncuklarla daha da güçlendiklerini ifade eden Önay, “Ligin ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda Pendikspor ile oynadık ve 1-1 berabere kaldık. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Pendikspor maçına da çok iyi hazırlandık. Önde götürdüğümüz maçın berabere bitmesi ister istemez bizi üzdü. Ama deplasmandan alınan ve ikinci yarıya puanla başlamakta bir yandan sevindirdi” diye konuştu.

Haber: Hasan Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.