Lige döndü
Ligde 2. sırada bulunan Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda karşılaşan Atiker Konyaspor, yoğun temposuna ara vermeden devam ediyor. Kupa maçının ardından Süper Lig’e dönen yeşil-beyazlılar yarın kendi evinde lider Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
MAÇI ÖZKAHYA YÖNETECEK
Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Erkan Özdamar üstlenecek.
STOPERLER CEZALI
Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmada her iki takımın stoperleri de cezalı konumda bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda deneyimli oyuncu Ali Turan, rakip Başakşehir’de ise Joseph Attamah kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.
YENİLENEN YÜZÜYLE SAHADA
Devre arası transfer dönemini verimli bir şekilde geçiren Atiker Konyaspor, yenilenen yüzüyle ilk lig maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı takımda yeni transferlerden Adis Jahovic ve Volkan Şen’in ilk 11’de, Samuel Eto’o’nun ise kulübede yer alması bekleniyor.
Haber: Hasan Yıldırım
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.