Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Cherevchenko:

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Cherevchenko:
"Futbolda tahmin vermek zor olur ama iyi bir maç çıkarmak istiyoruz"


İSTANBUL (AA) - Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini söyledi.

Rus ekibinin teknik adamı, Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Sırp oyuncusu Nemanja Pejcinovic ile katıldı.

Cherevchenko, zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe, çok resmi maç oynadı. Biz de uzun süredir resmi maç yapmadık. Dolayısıyla bunun bir dezavantajı var. Futbolda tahmin vermek zor olur ama iyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Grup mücadelelerinde Beşiktaş ile karşılaştıklarını ve iki maçta da rakipleriyle berabere kaldıklarını hatırlatan Rus teknik adam, "İkisi de şampiyon olmak istiyor. Benzer yönleri bu. Beşiktaş da Fenerbahçe de genelde ofansif oynuyor. Tahmin vermeyi sevmem, yarın oynayıp göreceğiz. Bu, turun ilk maçı ve deplasmanda oynuyoruz. İyi olsun istiyoruz. Bakacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'la İstanbul'da oynadıkları maç için Türkiye'ye gelen Lokomotiv Moskova taraftarlarının sıkıntı yaşadığını iddia eden bir soru üzerine Cherevchenko, "Ben takımımı hazırlamakla sorumluyum. Herkes işini yapıyor. Güvenlik işi, farklı bir iş. Havalimanında çiçeklerle karşılandık ve bu çok güzel bir şey" şeklinde konuştu.


- Pejcinovic: "Fenerbahçe çok iyi bir takım"


Rus ekibinin Sırp savunmacısı Nemanja Pejcinovic, rakipleri Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu dile getirdi.

İstanbul'da iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini anlatan Sırp oyuncu, "Ciddi bir maç olacak. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Burada iyi bir oyun çıkartırsak rövanş öncesi avantaj sağlayacağız. Fenerbahçe çok iyi bir takım ve yarın oynayıp sonuçları göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Pejcinovic, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan siyasi gerginlikle ilgilenmediğini vurgulayarak, "Ben futbol oynuyorum. Tribünler benim için o kadar da önemli değil. Futbolu siyasi bir karşı koyma gibi değerlendirmek asla istemeyiz. Her şey çok iyi olacaktır. Biz böyle düşünüyoruz. Biz futbol oynayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.


- Lokomotiv Moskova maça hazır


Lokomotiv Moskova, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ülker Stadı'nda, teknik direktör Cherevchenko yönetimindeki ilk 15 dakikası basına açık antrenmana Rus takımı, ısınma hareketleriyle başladı. Tam sahada yapılan pas çalışmasının ardından idman basın mensuplarına kapatıldı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Rus temsilcisinin yarınki maçın taktik provasını yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.