Londra'da Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı açıldı

Londra'da Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı açıldı
LONDRA (AA) - Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı (SCTX) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı.İngiltere İçişleri Bakanlığının desteğiyle Londra'daki...

LONDRA (AA) - Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı (SCTX) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı.

İngiltere İçişleri Bakanlığının desteğiyle Londra'daki Olympia Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve Türkiye'den firmalarında da katıldığı 2 günlük fuar, kapılarını ziyaretçilere açtı.

AA muhabirine konuşan ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi, emekli Korgeneral Nazım Altıntaş, fuarın sponsorları arasında yer aldıklarını kaydederek, "Terörle mücadele konusu, bizim yaptığımız işlerden bir tanesi olunca, bu yıl daha büyük bir görünümle burada olmamızın ASELSAN ve ülkemiz açısından iyi bir faaliyet olacağını düşündük." dedi.

Fuarda, girişe yakın geniş standları ile katılımcıların dikkatini ASELSAN ve Türk bayrağına çektiğini aktaran Altıntaş, "Fuarda, ülkemizde kullandığımız ürünleri sergiliyoruz. Bazı kullanıcılar, bizde gördükleri ürünleri kendileri için yeni ürün olarak görebiliyor. Çünkü biz uzun süredir terörle yaşayan bir ülkeyiz. İcatlar ihtiyaçlardan doğuyor. Biz de ihtiyacı sık sık hissediyoruz." diye konuştu.

Altıntaş, ihtiyaç halinde ASELSAN'ın, fuara katılan ve farklı alanlara odaklanan ihtisas firmalarının ortalama yüzde 80'inin yaptığı işleri tek başına üstlenebilecek kabiliyeti olduğunu belirterek, ASELSAN'ı sadece bir ticari kuruluş değil, Türkiye'nin stratejik bir kurumu olarak gördüğünü dile getirdi.

Terörle mücadele eden ülkeleri ve firmaları bir araya getiren fuara bu yıl farklı ülkelerden 9 bin katılımcı ilgi gösteriyor. Sektör lideri 300'den fazla firmanın standının yer aldığı fuarda, terörle mücadele sektöründeki son teknoloji ve ürünlerler incelenebiliyor.

Londra'da Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı açıldı

Londra'da Güvenlik ve Terörle Mücadele Fuarı açıldı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.