Lütfi Elvan: TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik

Lütfi Elvan: TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik
Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, İş dünyası ile görüşmelere ilişkin, "TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik. Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, iş dünyası ile gerçekleştirilen ikinci toplantının ardından yaptığı açıklamada, "TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik. Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, "(İş dünyası ile görüşmeler) Önümüzdeki hafta MÜSİAD ile programımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Bakan Elvan, söz konusu görüşmelere gelecek hafta Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile devam edeceklerini belirtti.

Pakdemirli de söz konusu toplantıya ilişkin paylaşımında "TOBB yönetimiyle bir araya gelerek sektörel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdiklerini" kaydetti.

Elvan ve Gül, söz konusu görüşmelerin ilkini, dün Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yönetimiyle gerçekleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.