M1Konya AVM’de ara tatile özel etkinlikler çocukları bekliyor

M1Konya AVM’de ara tatile özel etkinlikler çocukları bekliyor
M1Konya AVM; 9-17 Nisan tarihleri arasında Macera Dolu Sihirli Orman atölye programını planladı.

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, çocuklar için ara tatilde eğlenceli bir atölye programı hazırladı. Sevimli miniklerin tatillerini renklendirmek için harekete geçen M1Konya AVM; 9-17 Nisan tarihleri arasında Macera Dolu Sihirli Orman atölye programını planladı. Günde beş seans ücretsiz olarak yapılacak atölye programına 4-12 yaş arasındaki tüm çocuklar etkinlik alanında kayıt yaptırarak katılabilecek.

8 Nisan 2022, Konya;

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi M1Konya AVM, ara tatilde miniklere eğlenceli vakit geçirtecek atölye programlarını hayata geçirdi.

9-17 Nisan tarihleri arasında her gün beş seans olarak ücretsiz Macera Dolu Sihirli Orman atölyelerine 4-12 yaş arası tüm çocuklar etkinlik alanında kayıt yaptırarak katılabilecek. Etkinlik kayıtları her gün saat 13:00’te başlayacak ve 14.00 ile 18.00 saatleri arasında saat başı gerçekleşecek.

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1 Konya AVM, bahar ara tatilinde de miniklerin öğrenimlerini sürdürmesi için çalışıyor. Onlara hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri bir program sunan AVM, çocuklara ayrıca akranlarıyla sosyalleşebilecekleri bir alan da sağlamış oluyor.

m1konya-1.jpg

Kontenjanları sınırlı atölyelerine bütün minikleri davet eden M1Konya AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr ve www.m1konyaavm.com.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.

m1konya-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.