Maça doğru…

Maça doğru…
UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Vitoria Guimaraes - Konyaspor maçı öncesinde kısa bilgiler

2 PUANI ARIYOR

UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma hesapları yapan Konyaspor, bir önceki hafta Marsilya karşısında bıraktığı 2 puanı aramaya başladı. Yeşil-beyazlılar Konya’da oynanan maçta rakibi karşısında 1-0 öne geçse de son dakikada yediği gol ile sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Konyaspor gruptan çıkmak için bu gece oynanacak Guimaraes maçını mutlak kazanması ve Marsilya’nın puan kaybetmesi gerekiyor.

GÖZLER GOLCÜLERDE

Vitoria Guimaraes maçıyla birlikte gruptaki en kritik karşılaşmalarından birisine çıkacak Konyaspor’da, gözler forvet oyuncularına çevrildi. Hafta içi antrenmanlarda özel olarak gol vuruşu çalışan forvetlerin bu maçtaki performansı merak ediliyor. Öte yandan teknik direktör Mehmet Özdilek’in maça Eze ile başlaması bekleniyor.

GRUPTAN NASIL ÇIKARIZ?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki 6. ve son maçına çıkacak Konyaspor’da, hesap kitap işleri yüzüne çıkmaya başladı. Bir üst tura yükselmek isteyen yeşil-beyazlılar, bu gece oynanacak maçta rakibini mağlup etmesinin yanı sıra Marsilya’nın da Salzburg karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

GUİMARAES, KAZANAMIYOR

Bugün oynanacak zorlu Avrupa maçında Konyaspor’un rakibi olan Guimaraes, kendi evinde çıktığı son 2 maçı kazanamadı. Sarı-siyahlılar Portimonen maçından 3-3’lük beraberlikle ayrılırken, Benfica’ya da 3-1 mağlup oldu. Portekiz ekibinin üzerindeki özgüven eksikliği ise Konyaspor’un iştahını kabarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.