Maçın Ardından

Maçın Ardından
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hamamcı:

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup olan Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Hüseyin Hamamcı, "Önümüzdeki haftalarda Karşıyaka'yı daha iyi yerlere getirecek yine bu futbolcularımız olacak" dedi.

Hamamcı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakanın başında oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını, her iki ekibin de hücuma yönelik futbol sergilediğini kaydetti.

Arka arkaya yedikleri gollerin takımın moralini bozduğunu kaydeden Hamamcı, "10 kişi kalmamız rakibimizin daha çok pozisyon bulmasını sağladı. Bu futbolculara sahip çıkmak zorundayız. Futbol, hatalar oyunudur. Önümüzdeki haftalarda Karşıyaka'yı daha iyi yerlere getirecek yine bu futbolcularımız olacak" dedi.

 

- 1461 Trabzon cephesi

 

1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Albayrak da müsabakaya biraz tutuk başladıklarını ancak alan savunmasında başarılı olduklarını kaydetti.

Karşıyaka'nın oyuncu kalitesinin ortada olduğunu bildiren Albayrak, "İlk yarı kendi hatamızdan bir gol yedik. İkinci yarıda galibiyet için daha çok risk aldık. İşler istediğimiz gibi gitti. Bizim için iyi bir galibiyet oldu" diye konuştu.

Albayrak, şampiyonluk hedeflerinin olmadığını belirterek, "Şampiyonluk veya play-off gibi bir hedef koymadık. Asıl amacımız dinamik oynayabilen oyuncular çıkarabilmek" diye konuştu.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.