Maçın ardından

Maçın ardından
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:"2-0 mağlup olduk, rakip önemli avantaj yakaladı ama oradaki maç 0-0 başlayacak"- Çaykur Rizespor Antrenörü Koch:"Kupa maçında ilk adımı attık. İyi sonuç aldık"

İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup olmalarına rağmen ikinci maçta bunu değiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk dakikada öne geçecek fırsatı yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Talihsiz bir golle geriye düştük. Oyuncular son derece efor sarf etti. 2-0 mağlup olduk, rakip önemli avantaj yakaladı ama oradaki maç 0-0 başlayacak. Gol yemeden öne geçebilirsek değişebilir" dedi.

Çaykur Rizesporlu taraftarların kendisine yönelik kötü tezahüratına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Ben Rizeliyim, Rize'de top oynadım. Herkese karşı duruşu olan biriyim. Rizespor ile yapılan lig maçında oluşturulan algı operasyonunun ardından taraftarların bana yönelik iltifatlarıyla ilgili Rize yönetim kurulunun bir açıklama yapması gerekiyor" diye konuştu.

Abdullah Avcı, hem ligde hem kupadaki maç saatleriyle ilgili soruyu ise "Planlama yanlış. İnsan vücuduyla iş yapıyoruz. Bu akşam 20.45'te sonra 16.00'da sonra 20.00'de oynuyoruz. Hem hazırlanma hem beslenme açısından doğru olduğuna inanmıyorum. Memnun değilim" şeklinde yanıtladı.


- Koch: "İyi sonuç aldık"


Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Roland Koch ise kupada ilk adımı attıklarını ve iyi sonuç aldıklarını söyledi.

Aldıkları sonuca rağmen ilk adımın bittiğini bildiklerini vurgulayan Alman çalıştırıcı, "İlk adımı attık. İyi sonuç aldık. İkinci adım Rize'de olacak. Takım çok iyi performans gösterdi. Bizim için kolay değildi. Maçtan önce kaleci Itandje ufak sakatlık geçirdiği için oynamadı. Yerine Gökhan oynadı ve iyi performans gösterdi. Sercan ile İsmail de yoktu. Kweuke de sakattı. Buna adapte olmak kolay değildi. Erken golle iyi durum yakaladık" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı bulunan Kweuke'nin durumuna değinen Koch, "Son durumuyla ilgili net bir şey söylememiz şimdilik zor. Almanya ve Türkiye'de deneyimli doktorlar ve sağlık ekibimiz beraber çalışıyor. Durumunu değerlendirmek için sonrasına bakacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 14 Şubat Pazar günü Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını İstanbul'da gerçekleştirecek. Çaykur Rizespor, 13 Şubat Cumartesi günü Sivas'a gidecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.