Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak:-"Kazandığımız için çok mutluyuz"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendikleri erteleme maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle çok üzgün olduklarını dile getirerek, "Çok üzücü bir haberle maça başladık. Burada ilk önce şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Çok üzgünüz. Böyle ortamlarda maçı konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum, hepimiz gerçekten çok üzgünüz" diye konuştu.

Metin Albayrak, Mersin İdmanyurdu ile zor hava şartlarında karşılaştıklarını anlatarak, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Hava şartları malum, başta tedirginlik yaşadık ancak hakem Barış Şimşek maçı oynattı. Bu hava şartlarında zor da olsa maçı kazandık, mutluyuz. Artık Gençlerbirliği maçına bakıyoruz. Çok da fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Hepimizin yüreği yanıyor, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.