Maçın ardından

Maçın ardından
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Kazanmayı başardığımız için son derece sevinçliyim"- Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:- "Müsabakayı kaybettiğimiz için üzgünüz. Mücadelemizin karşılığını alamadık"


KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u 2-1 yendikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medicana Sivasspor'un puan cetvelinin alt sıralarından kurtulma arzusuyla baskılı oynadığını ifade etti.

Medicana Sivasspor'un topu rakip yarı alana kolay getirdiğini ve kuvvetli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:

"Maçın başında gelen gol ve bunun karşılığında Medicana Sivasspor'un hemen eşitliği sağlama tepkisi, oyunda gelgitler oluşturdu. Oyunu başladığımız gibi götüremedik. Devrenin ortalarından itibaren biraz daha toparlandık. İkinci yarı nispeten daha derli, topluyduk. Mücadeleyi rakip yarı alana doğru itmeyi başardık. Yediğimiz gol oyunun son dakikalarını biraz daha gerilimli hale getirdi. Kazanmayı başardığımız için son derece sevinçliyim. Futbolcu arkadaşlarımı gönülden kutluyorum."

- Medicana Sivasspor cephesi


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, her iki taraf için de iyi bir maç olduğunu dile getirdi.

Buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerine dikkati çeken Bakkal, takımda herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını aktardı.

Bakkal, mücadelelerinin üstüne koyarak devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Oyunu tutmaya çalışan ve coşkulu bir Medicana Sivasspor vardı. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, bu takım çoğu maçı kazanacaktır. Müsabakayı kaybettiğimiz için üzgünüz. Mücadelemizin karşılığını alamadık. Durmadan devam edeceğiz. Oyuncularımdan memnunum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.