Maçın ardından

Maçın ardından
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:- "Beraberlik her iki takımın hak ettiği bir sonuçtu"-Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:- "Kazanmak için gelmiştik ama 1 puanla dönüyoruz"

BALIKESİR (AA) - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 0-0 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçına ilişkin, "Beraberlik her iki takımın hak ettiği bir sonuçtu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arslan, karşılaşmanın sonucunun her iki takım için adaletli olduğunu söyledi.

Her iki takımın risk almaktan kaçındığını vurgulayan Arslan, şunları söyledi:

"Üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşmaydı. Maça çok iyi başladık ancak pozisyonları değerlendiremedik. İki tarafın da önemli birer pozisyonu var. Beraberlik her iki takımın hak ettiği bir sonuçtu. Kim riske girse sonucu ağır olabilirdi. Onun için beraberlik iyi bir skor oldu. Adaletli bir skor."


- Medipol Başakşehir cephesi


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise Balıkesir'e kazanmak için geldiklerini ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Karşılaşmada daha üstün oynadıklarını ifade eden Avcı, şunları kaydetti:

"Saygıyı hak edecek bir takımla deplasmanda karşılaştık. Aslında tarafsız bir sahada oynadık. Ancak sahanın zemini kötüydü. Rakibin önemli pozisyonları yoktu. Oyunun genel kontrolü elimizdeydi. Kanatlardan gelişen ataklarla etkili olmaya çalıştık. Belki biz biraz daha etkili olabilirdik. Her iki takımın da puanı birbirine yakın ve yarış içinde. Kazanmak için gelmiştik ama 1 puanla dönüyoruz. Her iki takımı tebrik ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.