Maçın ardından

Maçın ardından
Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Stancu: "Attığım gollerden çok, takımın galibiyeti önemliydi"


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği'nin Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen Bogdan Stancu, "Benim için attığım gollerden çok, takımın galibiyeti önemliydi. Bunun için çok mutluyum" dedi.

Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Ege temsilcisi karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Stancu, "Beşiktaş maçında yenilince öz güvenimizi kaybetmiştik. Şimdi bu galibiyetle öz güvenimiz tavan yaptı" diye konuştu.

Ligde uzun zamandır kendileri lehine penaltı kararı verilmediğini hatırlatan Stancu, "Biz penaltısız da maç kazanabilecek bir takımız. El Kabir'in yokluğunda santrfor oynamam teknik direktörümüzün kararı. Sol tarafta da santrfor da oynarım. Hoca ne görev verirse onu yaparım" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın başarılı isimlerinden kaleci Johannes Hopf ise maçın 41. dakikasında yaptığı üst üste kurtarışlara ilişkin, "İleriye doğru kısa pas oynadım ve Selçuk ile Ahmet'i zor durumda bıraktım. Hatamı üst üste yaptığım kurtarışlarla telafi ettim. Bunun için çok mutluyum" değerlendirmesinde bulundu.

Takım kaptanlarından Ahmet Çalık da kaleci Hopf'un yaptığı kurtarışları, maçın kırılma anı olarak yorumladı.

İlk yarıda kötü bir performans sergilediklerini, basit hatalar nedeniyle de rakibin baskı kurduğunu kaydeden Ahmet Çalık, şunları söyledi:

"İkinci yarıya başlarken hocamız güzel bir konuşma yaptı. Biz de ilk yarıdaki oyunu kendimize yakıştıramadık. İkinci yarıda baskılı oynadık. Rakibe pozisyon vermeyip, üst üste goller bulduk. Önemli bir maçtı ve galip geldik. Lig daha bitmedi. Hedefimiz yukarı sıralar ama tedbiri de elden bırakmamalıyız. Galibiyetleri çoğaltarak yukarı sıralara çıkmak istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.